Offerte aanvraag
De Mees Ventilatie

AFZUIGKAP OP MECHANISCHE VENTILATIE

AFZUIGKAP OP MECHANISCHE VENTILATIE

Bent u van plan om een afzuigkap aan te sluiten op mechanische ventilatie? Dan is het verstandig om eerst een specialist als De Mees Ventilatie om raad te vragen. De nieuwbouwhuizen van tegenwoordig zijn doorgaans uitgerust met een mechanisch ventilatiesysteem. Als u in de keuken dan ook nog wilt beschikken over een afzuigkap, kan dat het systeem in de war brengen. Daarom raden wij u aan om contact op te nemen met De Mees Ventilatie als u zowel mechanische ventilatie als een afzuigkap wilt hebben.

ADVIES OVER HET AANSLUITEN VAN EEN AFZUIGKAP OP MECHANISCHE VENTILATIE

Heeft u tijdens het koken en na het diner last van de warmte of de geur van het eten? Dan is het fijn om in het bezit te zijn van een goede afzuigkap. Het installeren van een afzuigkap op een mechanische ventilatie is echter niet zomaar gebeurd. Daar komen diverse regels en voorwaarden bij kijken. De deskundige medewerkers van De Mees Ventilatie adviseren u daar graag over. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u een nieuw ventilatiesysteem wilt aanschaffen of als uw huidige systeem onderhouden of gereinigd moet worden.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn om een afzuigkap op een mechanische ventilatie aan te sluiten? Neem dan contact op met De Mees Ventilatie door even te bellen naar het telefoonnummer 036-5212971.

Maak een offerte

Gegevens

De Mees Ventilatie is gespecialiseerd in het onderhoud en verbeteren
van mechanische ventilatie systemen.

Wil je ons volgen?

De Meesventilatie 2022 | Ontwikkeld door Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram