Offerte aanvraag
De Mees Ventilatie

MECHANISCHE VENTILATIE REINIGEN VVE

MECHANISCHE VENTILATIE REINIGEN VVE

De mechanische ventilatie laten reinigen voor de complete VvE is voor De Mees Ventilatie geen enkel probleem! Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud en verbeteren van mechanische ventilatiesystemen in scholen, huizen en appartementsgebouwen in de regio Midden-Nederland. Door de ruime ervaring en kunde van onze medewerkers kunnen we in elk pand de juiste installatie aanbrengen, uw huidige systeem reinigen of de nodige reparaties verzorgen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op!

MECHANISCHE VENTILATIE REINIGEN BIJ EEN VVE

De Mees Ventilatie verzorgt al ruim 15 jaar het onderhoud en verbeteren van mechanische ventilatiesystemen voor woningbouwcorporaties, scholen, bedrijven en particulieren. Om een mechanische ventilatie te laten reinigen in een appartementencomplex hebben we voornamelijk contact met de VvE over de stand van zaken en de onderhoudsbeurten. Heeft u zelf ongemakken of zou u graag een ander systeem in uw woning willen laten aanbrengen? Vraag een van onze medewerkers om langs te komen voor een kosteloze inspectie en u te voorzien van een advies op maat. Wilt u meer weten over hoe we een mechanische ventilatie reinigen of bent u hoofd van een VvE en zou u graag een afspraak maken? Contacteer ons dan telefonisch via nummer 036-5212971.

Maak een offerte

Gegevens

De Mees Ventilatie is gespecialiseerd in het onderhoud en verbeteren
van mechanische ventilatie systemen.

Wil je ons volgen?

De Meesventilatie 2022 | Ontwikkeld door Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram