Offerte aanvraag
De Mees Ventilatie

CENTRALE AFZUIGING VERVANGEN

CENTRALE AFZUIGING VERVANGEN

Het afzuigsysteem in uw huis laat u aanleggen door De Mees Ventilatie! Bij De Mees zijn we gespecialiseerd in het onderhouden en verbeteren van mechanische ventilatie systemen in huizen, scholen en bedrijfsruimten. Hierbij staat het creëren van een prettige leefruimte centraal en zorgen we ervoor dat u verder geen last heeft van de aanwezigheid van het ventilatiesysteem. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op!

AFZUIGSYSTEEM IN HUIS

Een prettig leefklimaat is vooral in een huis erg belangrijk. Bij De Mees Ventilatie hebben we al vele huishoudens voorzien van een passend ventilatiesysteem om dit optimale leefklimaat te bereiken. Door verse lucht te laten circuleren, voorkomt u bijvoorbeeld muffe geuren, vocht en schimmelvorming. Heeft u vaak te maken met condens op uw ramen, een afzuigkap die niet goed werkt of een ventilatiesysteem dat voor veel lawaai zorgt? Neem dan eens contact met op een van onze specialisten om de mogelijkheden voor een beter afzuigsysteem voor uw huis te bekijken!

MEER INFORMATIE

Naast het installeren van ventilatiesystemen kunnen we ook uw huidige systeem verbeteren voor een optimaal resultaat. U kunt hiervoor een afspraak maken met een van onze specialisten die een kosteloze inspectie bij u zullen doen. Naar aanleiding van deze inspectie kunnen we adviseren en informeren over de verschillende mogelijkheden. Heeft u vragen? Bel naar 036-5212971.

Maak een offerte

Gegevens

De Mees Ventilatie is gespecialiseerd in het onderhoud en verbeteren
van mechanische ventilatie systemen.

Wil je ons volgen?

De Meesventilatie 2022 | Ontwikkeld door Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram