Onderhoud ventilatie

Het onderhoud van uw ventilatie systemen laat u natuurlijk over aan De Mees Ventilatie! Al vele jaren verzorgen wij het onderhoud van vele ventilatiesystemen in de regio Midden-Nederland. Wij weten dan ook als geen ander hoe we uw systeem het beste kunnen reinigen, repareren en verbeteren voor een optimaal resultaat. Naast een uitgebreide service denken we ook graag met u mee over de aanschaf van een nieuw ventilatiesysteem en kunnen we u voorzien van een deskundig advies op maat!

Onderhoud van ventilatie systemen

De Mees Ventilatie verzorgt al ruim 15 jaar het onderhoud van ventilatie systemen voor woningbouwverenigingen, scholen, bedrijven en particulieren. Door het plegen van regelmatige onderhoudsbeurten weet u zeker dat uw systeem efficiënt werkt en voorkomt u defecten en andere ongemakken. Bij het onderhoud worden de verschillende systeemonderdelen zorgvuldig gecheckt en gereinigd waardoor uw ruimte optimaal ventileert. Heeft u een defect systeem? Ook dan bent u bij De Mees Ventilatie aan het juiste adres!

Afspraak maken

Maak direct online een afspraak om het onderhoud van uw ventilatiesysteem in te plannen op een voor u geschikt moment. Voor vragen en meer informatie kunt u ook contact met een van onze medewerkers opnemen door te bellen naar telefoonnummer 036-5212971.

VROM

Neem direct contact op

[contact-form-7 id=”75″ title=”Contactformulier 1″]