Offerte aanvraag
De Mees Ventilatie

LUCHTBEHANDELING AMERSFOORT

LUCHTBEHANDELING AMERSFOORT

Luchtbehandeling laat u in Amersfoort en omgeving regelen door een specialist als De Mees Ventilatie. Een goede luchtbehandeling en ventilatie van de ruimte waarin u werkt of woont is belangrijk. Een ventilatiesysteem dat niet goed werkt, kan immers slecht zijn voor uw gezondheid. Het kan bijvoorbeeld leiden tot hoofdpijn, benauwdheid of zelfs astma. Het doel van ons bedrijf is om voor onze klanten een gezonder leefklimaat te creëren. Dat doen wij door middel van de aanleg, schoonmaak en het onderhoud van mechanische ventilatiesystemen. Daarnaast is De Mees Ventilatie uit de buurt van Amersfoort ook gespecialiseerd in luchtbehandeling.

DE MEES VENTILATIE: GESPECIALISEERD IN LUCHTBEHANDELING NABIJ AMERSFOORT

In de regio Amersfoort kan De Mees Ventilatie het systeem voor luchtbehandeling in korte tijd bij u installeren. Het systeem bestaat onder meer uit een luchtbehandelingskast, een afzuigventilator en instelbare ventilatieventielen. Deze apparaten zorgen voor de toevoer en afvoer van lucht in de aangesloten ruimtes. Deze afvoeren worden vervolgens volgens de NEN 1087-eisen aangesloten op gesloten dakdoorvoeren. Na de installatie van de luchtbehandeling kunt u binnen bij u thuis of op uw werk genieten van frisse lucht.

INTERESSE?

Als u nabij Amersfoort luchtbehandeling door De Mees Ventilatie wilt laten inbouwen, kunt u via het telefoonnummer 036-5212971 contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord!

Maak een offerte

Gegevens

De Mees Ventilatie is gespecialiseerd in het onderhoud en verbeteren
van mechanische ventilatie systemen.

Wil je ons volgen?

De Meesventilatie 2022 | Ontwikkeld door Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram