Offerte aanvraag
De Mees Ventilatie

LUCHTBEHANDELING UTRECHT

LUCHTBEHANDELING UTRECHT

Voor luchtbehandeling komt u in de regio Utrecht naar De Mees Ventilatie. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en verbeteren van mechanische ventilatiesystemen. Zodoende willen wij ervoor zorgen dat u in een gezonde leefruimte kunt wonen en werken. Dat doen we zonder het binnenmilieu te beschadigen. U kunt onze deskundige medewerkers inschakelen voor de aanleg, reiniging en het onderhoud van een ventilatiesysteem. Ook met luchtbehandeling is De Mees Ventilatie u in Utrecht en omgeving graag van dienst.

DE MEES VENTILATIE: LUCHTBEHANDELING IN DE OMGEVING UTRECHT

Wilt uw weten hoe de luchtbehandeling voor uw huis, kantoor of school in de buurt van Utrecht precies werkt? De luchtbehandeling is opgebouwd uit diverse onderdelen:

  • Een luchtbehandelingskast
  • Een afzuigventilator
  • Instelbare toe- en afvoerroosters
  • Een kanalensysteem
  • Instelbare ventilatieventielen

Deze onderdelen zorgen voor de luchttoevoer en luchtafvoer in de aangesloten ruimtes. Vervolgens moeten deze afvoeren aangesloten worden op gescheiden dakdoorvoeren met genoeg onderlinge afstand. Dat gebeurt volgens de NEN 1087 ventilatie-eisen. Na het plaatsen van de apparatuur voor de luchtbehandeling bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige ventilatie.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Als u nog vragen heeft over luchtbehandeling in de omgeving van Utrecht, kunt u vrijblijvend contact opnemen ons opnemen. De medewerkers van De Mees Ventilatie staan u graag te woord als u even belt naar het telefoonnummer 036-5212971.

Maak een offerte

Gegevens

De Mees Ventilatie is gespecialiseerd in het onderhoud en verbeteren
van mechanische ventilatie systemen.

Wil je ons volgen?

De Meesventilatie 2022 | Ontwikkeld door Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram