Offerte aanvraag
De Mees Ventilatie

LUCHTAFVOER SCHOLEN

LUCHTAFVOER SCHOLEN

Bij De Mees Ventilatie kunnen we de luchtafvoer in scholen regelen om te zorgen voor een prettig leefklimaat! De Mees Ventilatie is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het onderhoud en verbeteren van mechanische ventilatie systemen op scholen, in huizen en grote panden. Door de ruime ervaring en deskundige kennis van onze specialisten weten we precies hoe we in uw ruimte een prettig leefklimaat kunnen creëren en daar informeren en adviseren we u dan ook graag over!

LUCHTAFVOER IN SCHOLEN

Met als doel het creëren van een prettige leefruimte kunnen we ook de luchtafvoer en toevoer in scholen voor u verzorgen. Door een goede ventilatie blijft de ruimte voorzien van voldoende zuurstof en worden vocht en nare geurtjes tegen gegaan. Dit is niet alleen in huizen erg belangrijk maar ook in scholen met klaslokalen vol kinderen is een goede lucht circulatie essentieel. De Mees Ventilatie installeerde al in verschillende schoolgebouwen een passend ventilatie systeem waardoor we een ruime ervaring hebben opgedaan.

DESKUNDIG ADVIES

Ook de luchtafvoer in scholen kunnen door ons onderworpen worden aan een kosteloze inspectie. Wij zullen hierbij te raden gaan of uw ventilatie systeem nog optimaal functioneert en wat u eventueel kunt verbeteren. Wilt u uw systeem laten testen? Maak dan even een afspraak. Voor vragen en meer informatie kunt u ook altijd even telefonisch contact met ons opnemen via 036-5212971.

Maak een offerte

Gegevens

De Mees Ventilatie is gespecialiseerd in het onderhoud en verbeteren
van mechanische ventilatie systemen.

Wil je ons volgen?

De Meesventilatie 2022 | Ontwikkeld door Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram