Offerte aanvraag
De Mees Ventilatie

VENTILATIE SCHOOL AANLEGGEN

VENTILATIE SCHOOL AANLEGGEN

De ventilatie in uw school laat u aanleggen door De Mees Ventilatie uit Almere! Al vele jaren verzorgen wij voor scholen, bedrijven, particulieren en woningbouwcorporaties de aanleg van efficiënte ventilatiesystemen. Door de ruime ervaring en diverse klantenkring weten we uitstekend hoe we een klus het beste kunnen aanpakken en kunnen we u een optimaal resultaat bieden. Voor het creëren van een prettig leefruimte bent u bij De Mees dan ook aan het juiste adres!

VENTILATIE IN SCHOOL LATEN AANLEGGEN

De Mees Ventilatie is gespecialiseerd in woonruimte– en schoolventilatie in alle soorten en maten. Een nieuw ventilatie systeem laat u in uw school in Midden-Nederland dan ook aanleggen door de specialisten van De Mees Ventilatie. Voordat we u informeren en adviseren over de mogelijkheden komen we eerst bij u langs voor een grondige inspectie. Aan de hand van deze inspectie kunnen we u verder helpen bij het maken van de juiste keuze voor een optimale lucht circulatie binnen uw school. Ben verzekerd van een goed en schoon leefklimaat, laat u luchtbehandelingsysteem plaatsen door De Mees Ventilatie!

ADVIES

Zou u graag een advies ontvangen over de ventilatie van uw school en het aanleggen van een mogelijke nieuwe installatie? Maak dan een afspraak voor een kosteloze inspectie. Voor vragen en meer informatie kunt u ook altijd even bellen naar 036-5212971.

Maak een offerte

Gegevens

De Mees Ventilatie is gespecialiseerd in het onderhoud en verbeteren
van mechanische ventilatie systemen.

Wil je ons volgen?

De Meesventilatie 2022 | Ontwikkeld door Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram