Offerte aanvraag
De Mees Ventilatie

VENTILATIESYSTEEM SCHOOL

VENTILATIESYSTEEM SCHOOL

Het juiste ventilatiesysteem voor uw school vindt u bij De Mees Ventilatie in Almere! Al vele jaren zijn we dé specialist in Midden-Nederland voor al uw vraagstukken betreffende ventilatie- en luchtbehandelingsystemen. Wij kunnen daarbij zowel de installatie als het onderhoud en het verbeteren van uw huidige systeem verzorgen. Zit u met vragen of heeft u vaak problemen met uw ventilatiesysteem? Vraag onze specialisten dan om langs te komen voor een kosteloze inspectie!

VENTILATIESYSTEEM VOOR SCHOOL: VERZEKERD VAN GOEDE LUCHTCIRCULATIE

Een goed ventilatiesysteem is zowel in kantoren als in huizen en scholen een essentieel onderdeel voor een goede luchtcirculatie. Vooral in kleine ruimtes met veel mensen zoals klaslokalen wordt de lucht snel zuurstofarm en worden door een slechte ventilatie gemakkelijk ziektes en bacteriën doorgegeven via de lucht. Om een prettig leefklimaat te kunnen garanderen raden we u bij De Mees Ventilatie aan een goed en efficiënt ventilatiesysteem aan te schaffen voor uw school. Door onze ruime ervaring en vakkundige kennis weten we precies welke systemen het meest geschikt zijn en hier informeren en adviseren we u dan ook graag over!

TOEPASSINGEN

Naast een ventilatiesysteem voor op school kunnen we u bij De Mees Ventilatie ook helpen aan toepassingen geschikt voor kantoren, appartementen, huizen en horeca gelegenheden. Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen tijdens kantooruren naar 036-5212971.

Maak een offerte

Gegevens

De Mees Ventilatie is gespecialiseerd in het onderhoud en verbeteren
van mechanische ventilatie systemen.

Wil je ons volgen?

De Meesventilatie 2022 | Ontwikkeld door Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram