Ventilatie aanleggen school

Een ventilatie systeem aanleggen in een school laat u over aan de specialisten van De Mees Ventilatie! Al vele jaren onderhouden en verbeteren wij ventilatiesystemen van bedrijven, particulieren en scholen in Midden-Nederland. Hierbij staat het creëren van een prettige leefruimte centraal en gaan we altijd vanuit uw wensen en vraagstuk te werk. Voor al uw ventilatiesystemen, lucht behandeling systemen en mechanische ventilatie bent u bij De Mees dan ook aan het juiste adres!

Ventilatie laten aanleggen in een school

Zowel in huizen als kantoren en scholen is een goede ventilatie van groot belang. Wanneer lucht in een ruimte niet goed kan circuleren, krijgt u te maken met nare geurtjes, een laag zuurstofgehalte en een drukkende warmte. Bij De Mees Ventilatie zijn we al vele jaren gespecialiseerd in het onderhoud en verbeteren van ventilatiesystemen en adviseren we u graag over het juiste ventilatiesysteem voor al uw ruimtes. Wilt u bijvoorbeeld een ventilatie systeem laten aanleggen op uw school? Maak dan direct een afspraak met een van onze specialisten om samen de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken!

Kosteloze inspectie

Als service naar onze klanten is een advies betreffende ventilatie voorafgaand aan het aanleggen van een systeem binnen uw school gratis. Uiteraard kunnen we ook uw woning of bedrijf voorzien van een grondige inspectie. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan direct naar 036-5212971.

VROM

Neem direct contact op

[contact-form-7 id=”75″ title=”Contactformulier 1″]