Luchttoevoer scholen

De luchttoevoer en afvoer in scholen laat u verzorgen door de specialisten van De Mees Ventilatie! Bij onvoldoende ventilatie ontstaat de kans dat er een zuurstof tekort ontstaat in een ruimte en nare geurtjes blijven hangen. Met behulp van een ventilatiesysteem van De Mees Ventilatie bent u altijd verzekerd van een prettig leefklimaat zonder dat u hier verder over na hoeft te denken. Wij komen graag bij u op school langs om de huidige situatie te bekijken en kunnen u daarbij perfect informeren en adviseren over de verschillende mogelijkheden en verbeterpunten.

Luchttoevoer in scholen

In een school zijn vaak veel mensen in een kleine ruimte waardoor het snel warm en muf wordt. Door de juiste luchttoevoer en afvoer in scholen te installeren bent u altijd verzekerd van een prettig leefklimaat met voldoende frisse lucht en een optimaal zuurstofgehalte. De Mees Ventilatie verzorgt al ruim 15 jaar ventilatiesystemen voor scholen in Midden-Nederland en kan ook uw school voorzien van een efficiënte mechanische ventilatie!

Onderhoudsservice

Naast het installeren van systemen voor de luchttoevoer in scholen kunnen onze specialisten tevens het onderhoud en de reparaties aan uw mechanische ventilatie verzorgen. Heeft u problemen met uw huidige systeem of zou u er graag een keer naar laten kijken voor de zekerheid? Maak dan even een afspraak door te bellen naar 036-5212971.

VROM

Neem direct contact op

[contact-form-7 id=”75″ title=”Contactformulier 1″]